Från färg till svartvitt

Nu var det dags att ändra hemsidan, jag har haft samma sida och logga i något som känns som evigheter…gissningsvis i alla fall 20 år.

Nja.. kanske inte loggan, men sidan 🙂

Så nu gick loggan från Ära i solnedgång till Ära i svartvitt, det tar nog ett tag innan jag kommit underfund med hur allt fungerar och vilka ändringar som går att göra så det dyker nog upp ändringar lite då och då framöver.

Utöver hemsidan så tränar vi på bruks momenten och det går framåt, visst blir det lite bakslag emellanåt men det får man räkna med 🙂 Vi tog ett hårt spår häromdagen vilket vi inte gjort på väldigt länge och hon hade uppenbarligen vilat sig i form för så fruktansvärt bra hon gjorde det, önskade att någon åtminstone kunde sett det men jag kommer att leva på det ganska länge 🙂

På fotofronten gör jag vad jag kan för att få stunder till det, jag saknar fototripparna med Anette. Vi har inte fått till det lika ofta men nu har hon ett makro så nu skall jag dra ut henne på makrofotografering någon dag framöver. Och vi håller fortfarande på att fototolka ett ord i månaden, det är så himla kul.

Hon har dessutom fått tips om ett ställe där det kan finnas en möjlighet att få se havsörn så det står närmast på schemat.

Och snart är det dags för semester, jag gillar ju inte att boka för mycket för jag vill ha möjligheten att vara spontan och göra vad jag känner för men i år har det blivit en hel del bokat ändå, men det är ju roliga grejer så det får väl vara okej.