Specialsök läger

Vi har varit på specialsöks läger hos Susanne Khil. Det var i varmaste laget men vi kämpade på och både jag och Ära är väldigt nöjda. En dag var temperaturen uppe på 34 grader och då var det svettigt, men det var ett väldigt bra upplägg, ingen stress med möjlighet att svalka av hundarna, roliga sökområden och fantastiskt god mat.

Lägret avslutades med att vi fick ett stort sökområde på en förskola med ett antal okända gömmor och att jobba under tidspress påverkade en hel del, stackars Ära fick ingen belöning för hittad gömma på grund av att jag hade bråttom att hitta nästa och inte fören vårat sökpass var över insåg jag att hon inte fått betalt för sitt jobb 🙁

Det har blivit en del att stoppa ner i sin ryggsäck och nu är det bara att se till att använda det väl och framför allt att komma ihåg 😀 Jag har än så länge bara kört på eukalyptus men nu tänker jag gå över till kong innan jag tar lagerblad.

Hoppas att jag har möjlighet att kunna delta på lägret även nästa år, det skulle vara så kul.