Cesar Millan

Så har man då fått se honom live, en upplevelse. Jag vet att en del var skeptiska till att låta honom komma till Sverige eftersom han lär använda el och skackel. Men som en mycket klok människa sade, vi kanske skulle sopa rent framför egen dörr innan vi ger oss på någon från ett land med en annan lagstiftning. Det är väl när han är här det finns en chans att påverka. Och sedan är det ju så att man får välja vad man vill ta till sig oavsett vem det gäller. Själv är jag imponerad av Cesar men som sagt det innebär inte att jag sväljer allt med hull o hår. Hans uppträdande skulle vara i en timme men var slut redan efter 40 min och det måste jag säga var en besvikelse. När man nu fått honom till My Dog så borde man ha utnyttjat den tiden bättre. Och att försöka få ett foto av honom när han lämnade arenan var i stort sett omöjligt för det ville ju alla lyckas med. Men några kort blev det i alla fall.